Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

perjantai 22. heinäkuuta 2011

SUOMALAISJOUKKUEIDEN TAIVAL EUROOPPALIIGASSA OHI

Niinhän siinä kävi kun pelättiin! Kaikki kolme suomalaisjoukkuetta putosi jatkosta Eurooppaliigan karsinnoissa. FC Honka meni häviämään kotonaan BK Häckenille 0-2 ja noutaja tuli yhteismaalein 0-3. TPS sai taisteltua vieraissa 0-0 tasapelin Belgialaista Westerlota vastaan, mutta kun kotona tuli turpaan viime hetken maalilla 0-1, niin Turkulaisetkin voivat sanoa jatkopaikalle..good bye!

KuPS oli joukkueista ainoa joka lähti toiseen osaotteluun voitto taskussaan. KuPS taisteli, mutta se ei auttanut. CS Gas Metas Romaniasta voitti kotonaan 2-0 ja meni jatkoon yhteismaalein 2-1. Kuopiolaisilla oli alussa hyvä paikka kun Williams pääsi puolittain läpi, mutta nosti pallon niukasti maalin ohi. Lisäksi Kups:lta vietiin selvä rankkari kun samainen Williams revittiin nurmikkoon rangaustusalueella. KuPS:lla oli myös muitakin kavennuspaikkoja, mutta maalia ei saatu. Se yksi maali olisi riittänyt jatkoon!

Ensiviikolla on HJK:lla tärkeä kotiottelu UCL-liigan karsinnoissa Kroatialaista Dinamo Zagrebia vastaan. HJK on altavastaaja, mutta ei vailla mahdollisuuksia. Kotiottelusta odotan hyvää tulosta! Toivotaan että se pitkään uumoilemani notkahdus ei tapahdu juuri tässä ottelussa. Ottelu pelataan Helsingissä keskiviikkona 27.7. klo 19:00.

Eilen sain pikkuriikkisen voiton tulosvedossa kun KuPS hävisi 0-2. Pistetään sama raha kiertämään ja kokeillaan VPS:n kotivoittoa ja tasapeliä Turun FC Interiä vastaan. Vahvat turkulaiset ovat ehdottomia ennakkosuosikkeja myös vieraissa. Kerroinasettelu puoltaa kuitenkin vaasalaisten kotivoittoa tai ottelun tasapeliä. Laitan menemään kaksi singleä. Yhteensä panostetaan tuo eilinen voitto eli 15 euroa.

Singe1: 74:VPS-FC Inter 1 <5,25> , panos 10€
Singe2: 74:VPS-FC Inter X <3,80> , panos 5€

Huomenna olisi Veikkausliigassa mielenkiintoinen ottelu FF Jaro-HJK Pietarsaaressa. HJK saattaa säästellä huippumiehiään ensi viikon supertärkeään UCL-karsintaan, joten taas varmaankin koetellaan HJK:n pistemenetystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti