Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

HJK teki Mestarienliigan ennätyksen!

Totta se on! Suomalainen jalkapallojoukkue teki kansainvälisen ennätyksen. HJK voitti walesilaisen Bangor-Cityn kotikentällään 10-0. Lopputulos on Mestarienliigan kaikkien aikojen suurin voitto kun mukaan lasketaan koko turnaus karsintakierroksineen. HJK jatkaa seuraavalle kierrokselle yhteismaalein 13-0.

HJK on dominoinut Veikkausliiga kotimaassa ja sille on odoteltu myös euromenestystä. Tämä voitto ei takaa vielä mitään muuta kun sen, että vaikka HJK putoaisikin seuraavalla kierroksella, se jatkaa Eurooppaliigan karsinnoissa. Seuraava vastustaja on sitten monta astetta kovempi. HJK kohtaa Kroatian mestarin Dinamo Zagrebin. Dinamo Zagreb on Kroatian moninkertainen mestari ja voitti viime kaudella mestaruuden 17 pisteen erolla. HJK lähtee tähän ottelupariin haastajana, mutta kyllä sillä mahdollisuuksia on.
HJK on ainut suomalainen joukkue joka on selvinnyt Mestarien Liigan lohkovaiheeseen. Jokohan olisi aika toistaa tuo kolmentoista vuoden takainen temppu?!

Uruguay selvitti viime yönnä tiensä Copa American loppuotteluun voitettuaan Perun välierässä 2-0 Suarezin maaleilla. Toinen loppuottelija selviää aamuyöllä torstaina Suomen aikaa kun Paraguay kohtaa Venezuelan.
Veikkaisin toiseksi loppuottelijaksi Paraguayta. Mutta Venezuela on yllättänyt ja pelannut hyvin. Jospa joukkue taistelee Hugo Chavezin puolesta (sairastaa syöpää) ja nousee finaaliin. Pallo on pyöreä!
Ollaan vielä kerran ennustajia ja veikataan että Uruguay vie koko potin. Se olisi hyvä lisä viime vuoden MM-neloselle palkintokaappiin. Kaikilla mittareilla Uruguay on näistä kolmesta viimeisestä joukkueesta paras!

Eiliset pelit meni pyllylleen kun Uruguay voitti Perun suoraan varsinaisella peliajalla. Kokeillaan tänään vielä Copa Americaa yhdellä Singlellä. Pelataan toiseen välierään Paraguay-Venezuela tasapeliä eli pelataan yksi single.

Single
26:Paraguay-Venezuela X <3,05> , Panos 10€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti