Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

torstai 21. heinäkuuta 2011

EUROOPPALIIGAA TORSTAILTA

Tänään torstaina on kolme suomalaista joukkuetta tulessa Eurooppa Liigan karsinnoissa. FC Honka kohtaa kotonaan Espoossa ruotsalaisisen BK Häckenin. Espoolaiset hävisivä ensimmäisen pelin vieraissa 1-0 ja nyt pitäisi tehdä niitä maaleja. Hongalla on ollut pahoja maalinteko-ongelmia. Nyt tasapeli ei riitä, joten ei kun hyökkäämään. Turun TPS:llä on vieraspeli Belgialaista Westerlota vastaan. Kotona Turussa tuli turpaan viime sekunttien maalilla 0-1. TPS:n on otettava myös voitto, muuten tulee noutaja. Kuopiolaisilla on paras lähtöasetelma ennen illan peliä. KuPS voitti kotonaan ensimmäisen osa-ottelun romanialaista CS Gas Metan Mediasia vastaan 1-0. Kuopion porukalle siis riittäisi tasapeli jatkoon, myös muut yhden maalin tappiot paitsi 1-0 toisivat jatkopaikan suoraan vierasmaalisäännön ansiosta, 1-0 tilanteessa pelattaisiin tietenkin jatko-aika ja mahdollisesti rankkarit.

Jos otteluja tarkastellaan näin realistisesti niin pahalta näyttää, jopa kuopiolaisten kannalta. Kestääkö KuPS:n puolustus vieraissa Romanian taitavan porukan ryntäyksen? Arvioni on valitettavasti, ei kestä! Ainut mahdollisuus on juuri siinä että Metanin pelaajilla ei ole vielä paljon pelejä alla koska sarja ei ole Romaniassa vielä käynnistynyt, joten pelituntuma voisi olla kateissa. Turkulaisilla on tilanne vielä huonompi, koska vain voitto kelpaa. Ensimmäisen pelin perusteella belgialaiset hoitanevat homman tyylillä kotiin. Kolmas joukkue eli Honka saa pelata toisen osaottelunsa kotikentällä, tämä antanee sille kuitenkin parhaat eväät jatkopaikka ajatellen näistä kolmesta joukkueesta. Ruotsalaiset osaavat kuitenkin pelata ja jos he saavat tehtyä sen vierasmaalin niin tämäkin kohde olisi sitten taputeltu.

Pahimmassa tapauksessa siis kaikkien kolmen suomalaisryhmän matka tyssäisi tänään? Toivotaan kuitenkin että ei! Jospa kuopiolaiset "naattisivat" pelistä niin että saisivat alapään tukkoon ja vastahyökkäyksestä taitavat nigerialaiset tekisivät maalin tai pari tai Hongan maalihanat aukeaisivat. Pallo on pyöreä ja kyllähän turkulaisetkin voivat vielä yllättää.

Eilen osui single kun Copa American välierä Paraguay-Venezuela päättyi 0-0. Paraguay voitto ottelun lopulta rankkareilla. Täten Copan loppuottelussa kohtaavat Uruguay ja Paraguay. Tänään teen neljän rivin tulosvetokokonaisuuden kohteeseen FC Gas Metan -KuPS otteluun.

Tulosveto1: FC Gas Metan-KuPS  2-0, 3-0, 4-0 ;2€/rivi ja 3-1 4€ , yhteensä 10 euroa

Jos tässä vedossa käy niin että Kuopio voittaa tai peli päättyy tasan, niin voin sanoa ,että ei keljuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti