Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

torstai 7. heinäkuuta 2011

JALKAPALLOA JA VÄHÄN PESISTÄ!


HJK porskuttaa eteenpäin veikkausliigassa. Ei ollut KuPS:sta pisteiden riistäjäksi. Toivotaan että HJK pärjää myös europeleissä. Siellähän se oikea taso vasta nähdään. Perjantaina Helsinkiläisillä on kotipeli liigakakkosta Turun FC Interiä vastaan. Tässä taistossa kokeilen taas HJK:n voittoputken poikkasua!

Kuopiolaiset aloittavat myös Eurooppataipaleensa. Tasan viikon päästä on kotipeli Romanialaista CS Gaz Metan Mediasia vastaan. Toivotaan että kotona natsaa ja saadaan hyvät asetelmat toiseen otteluun.

Viimeiset vedonlyönti rahat meni taas pelastusarmeijalle. Tänään kokeillaan Miesten Superpesistä. Pahnan pohjimmaiset Joensuu ja Jyväskylä pelaavat keskinäisen ottelunsa Joensuussa. Jyväskylän Kiri ei ole ottanut vielä yhtään 3 pisteen voittoa. Olisikohan sen aika? Tässä ottelussa myös tasapelin mahdollisuus on kerrointaan parempi. Kohteeseen pelataan sekä X- ja 2-merkit.

Toiseksi kohteeksi otetaan HJK-FC Inter perjantailta. Jo nyt on kumma kun HJK ei meinaa pysähtyä. Jospa sen katse on jo tulevissa Mestarien Liigan karsinnoisssa ja Inter nappaa kotiinviemisiksi pisteen.

Näistä kohteista väsätään kaksi tuplaa ja yksi single. Rahaa kulutetaan 16 euroa.

Single:
44:  Joensuu-Jyväskylä X <2,75> , panos 6,00 euroa

Tuplat:
T1; 44: Joensuu-Jyväskylä X <2,75>  , 73:HJK-FC Inter X <3,50> , kerroin 9,62 , panos 5,00 euroa
T2; 44: Joensuu-Jyväskylä 2 <4,25>  , 73:HJK-FC Inter X <3,50> , kerroin 14,87 , panos 5,00 euroa

Vedonlyönnissä palaan asiaan ilmeisesti perjantaina. Silloin pitää miettiä mahdollisia lisävetoja otteluun HJK-FC Inter.

1 kommentti:

  1. katohan..sokkee kana löysi jyvän...ainakin omat pois!

    VastaaPoista