Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

maanantai 18. heinäkuuta 2011

MAANANTAIN VEIKKAUSLIIGAN PELI


Tänään on yksi veikausliigan ottelu johon heitetään taas pientä panosta yllätykselle. Turun FC Inter kohtaa kotonaan MYPA:n. Inter on ottelussa ennakkkosuosikki, mutta mielestäni MYPA ei ole niin altavastaaja kun kertoimet näyttävät. Inter pelaa hienoa hyökkäävää ja teknistä jalkapalloa. Joskus kuitenkin turkulaisten puolustus vuotaa paineen alla, ja tässä on MYPA:n mahdollisuus jos se saa itse puolustuksensa pitämään. MYPA on pelannut sarjan alun "taaperruksen" jälkeen hyvin ja piti HJK:ta tiukalla vähän aikaan sitten kotonaan.

Sain jo kommenttia koska jahtaan sitä HJK:n pistemenetystä. On totta, että taidan olla vähän liian jääräpäinen siinä asiassa. Jossain vaiheessa HJK:n menolle tulee pieni toppi ja siihen on iskettävä. Toivottavasti palkinto on siinä vaiheessa isompi kun mitä tapahtumaan on jo sijoitettu.
Tänää pelataan kerrointa, eli ohi Interin voitosta. Tasapelin ja Interin kotitappion kertoimet ovat mielestäni ylikertoimia. FC Inter tarvitsee kipeästi pisteitä ettei HJK karkaa liian kauaksi ja se on ottelussa motivoitunut ja muutenkin suursuosikki. Kuitenkin kokeillaan tasapeliä ja MYPA:n voittoa hyvillä kertoimilla.
Teen kaksi singlevetoa ja pelikassan viimeisistä rovoista heitetään menemään 15 euroa.

Singlet:
S1; 90:FC Inter-MYPA X <3,90>, panos 5€
S2; 90:FC Inter-MYPA 2  <6,50>, panos 10€

Jossain vaiheessa teen vähän yhteenvetoa veikkausliiga vedoistani. Suurin osahan on mennyt päin p--tä. Muutaman pikkuvoitto ja yleensä arviot ovat olleet syvältä! Omaksi tappiokseni jätin Copa American liian pienlle huomiolle, kuten myös naisten jalkapallon MM-kisat. Niissä oli hyviä yllätyksiä ja pelkästään perinteisillä tasapelivedoilla olisi saanut hyvän tilin! No...tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, ja ainakin lompakko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti