Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

tiistai 26. heinäkuuta 2011

NORJAN SURU!

HILJAINEN HETKI MIELETTÖMÄN VÄKIVALLAN UHREILLE!



ARJALAINEN VILLAPAITA

Tällaistahan ei tapahdu pohjoismaalaisessa kansankodissa? Mutta tapahtuu ja tulee varmaan tapahtumaan tulevaisuudessakin. Itse kun kuulin perjantaina uutisista rähähdyksestä, arvelin islamistien olevan asialla, onhan Norja Nato-maa ja mukana näkyvästi niin Afganistanissa kuin Libyassakin. Hämmästys oli suuri kun asialla olikin puhdas norjalaisen kulttuurin edustaja, "länsimaalaisen sivistyksen" omaava ihminen - mikä länsimaalainen sivistys? Sitä voi itse kukin ihmetellä kun tarkkailee nykyisiä kristillisiä länsimaisia arvoja?

Itse olen seurannut näitä "uusfascisteja" eli uusnatseja sekä muita äärioikeistolaisia lähinnä nettikirjoituksiaan lukemalla. Olen pitänyt suurinta osaa lähinnä harmittomina (jälkeenjääneinä) pelleinä. Mutta tämäkin on ollut harhaa, ainakin tämä osoitti sen. Kun yhdistetään äärikristillisyys ja natsismi sekä yksilön vääristynyt minäkuva/maailmankuva syntyy tällaista jälkeä kun Oslossa perjantaina 22.7.2011.

Tapaus koskettaa meitä kaikkia, tämä voisi sattua missä tahansa. Näitä psykopaatteja jotka luulevat olevansa oikealla asialla löytyy jokaisesta maasta. Kuka on vaan sitten tarpeeksi älykäs ja hullu että pystyy toteuttamaan moisen teon!? Onneksi Suomessa uusnatsismi on todella pienen ryhmän ääri-ilmiö, ainakin vielä. Kyseiset ääriliikkeet tulevat saamaan kuitenkin kannattajia ja uutta voimaa jos yhteiskunnalliset olot huononevat, työttömyys räjähtää käsiin , tätä seuraa kurjuus ja eriarvoisuus lisääntyy. Hitlerkin nousi valtaan 20- ja 30-luvun laman mainingeissa.

Itse en tässä edes mainitse sen M...un nimeä mikä oli vastuussa Oslon tragediasta. Se  K..pää on saanut ihan tarpeeksi jo julkisuutta, ja sitähän saa, kiitos lehdistön ja muun median joka herkuttelee tilanteella.

Meilläkin on ollut nämä kouluampujat, joita kaikesta huolimatta ei ehkä voi laittaa samaan kastiin tämän kyseisen paskiaisen kanssa, vai voiko? Kouluampujat olivat häiriintyneitä, koulukiusattuja melkein vielä lapsia, ja Oslon tappaja jo 32-vuotias "mies?". Joku viisas psykiatri sanoi, ettei perjantainen joukkomurhaaja ole mielenvikainen. En tiedä miten nämä asiat määritellään, psykopaatti ja harhamaailmassa elävä olento se paskaläjä joka tapauksessa on!

Perjantaina iski näin henkilökohtaisella tasolla myös itselleni huoli sukulaisistani. Oslossa asuu isän veli ja serkkujani, heillä ei ole hätää! Ja pieni todennäköisyys se on vieläkin kuolla pommi-iskussa täällä Pohjolassa.

Pohjoismaalaista demokratiaa ei horjuteta terroriteoilla lopullisesti, olkoon tekijät sitten kotikutoisia natseja tai ääri-islamisteja.

1 kommentti:

  1. De facto on, että tällaiset teot vain lisääntyvät
    ja saamme luvan elää yhä väkivaltapelokkaammassa
    ympäristössä... Minkäs taidat?

    VastaaPoista