Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

lauantai 14. toukokuuta 2011

2011 IIHF World Championship, Slovakia; Quarter- and Semifinals , Summary

2011 IIHF JÄÄKIEKON MM-KISAT, Slovakia , Puoli- ja Välierät, Yhteenveto



Ihanaa Pandat ihanaa!!? ..EIKU..IHANAA LEIJONAT IHANAA!


3 - 0 (0-0 , 1-0 , 2-0)

Veni ,Vidi ,Vici(Veivasin)...Granlundin sanoin , Tulin,  Näin, Veivasin Venäjän V(F)inaalista!

Hieno, mahtava peli Suomen joukkueelta. Venäjä oli aseeton! Vehanen oli viimeinen lukko ja pelasi nollapelin. Granlundin veivimaali jäi historiaan elämään omaa elämäänsä. Jos rankkari Saksaa vastaan on legendaarinen niin tämä on vieläkin legendaarisempi.


Eilen Blogger tökki pahasti ja hallintapaneeliin ei päässyt kun vasta kello 20:00 jälkeen. Täten en ehtinyt rakentaa kunnon informaatiota peleistä ja vednlyönneistä. Tähän olen nyt kasannut kaiken torstain jälkeen kirjoittamani.

PUOLIVÄLIERÄT TORSTAI 12.5

4-1 (0-0, 4-1 ,0-0)

Suomelta välillä aika nihkeä ottelu. Norja tukki keskialueen ja Suomi ei päässyt vauhtiin. Norjalla paljon hyviä maalipaikkoja mutta Vehanen kesti maalilla. Toisen erän alussa Norja nosti katsojien verenpainetta menemällä rankkarimaalilla 0-1 johtoon. Suomi pääsi kuitenkin tasoihin ja meni menojaan kolmella ylivoimamaalilla joista kaksi oli lähestulkoon identtisiä. Kummassakin Granlund syötti ja Immonen maalasi. Mitenkähän olis maila tutissut Suomi-pojilla jos Norja johtotilanteessa olisi hyvistä paikoistaan onnistunut? Tärkeä 4-1 voitto ja Suomi mitalipeleihin.


1-2 (0-0, 1-0 ,0-2)

Tasainen vääntö jossa Kanada pääsi toisessa erässä 1-0 johtoon Spezzan läpiajomaalilla. Kolmannessa erässä ottelun käännekohta oli Kaikorodovin tekemä alivoimamaali yhteen-yhteen. Ajassa 52:19 Kovalchuk vei Venäjän 1-2 johtoon, mikä kesti loppun asti. Jotenkin ottelu jätti sekavan kuvan kummstakin joukkueesta, eikä Kanadan loppurynnistyskään ollut järin vakuuttava. Tein ottelusta virhearvion että Venäjä olisi saamansa pakettinsa toimimaan!

VÄLIERÄT PERJANTAI 13.5.

2-5 (0-0 , 1-2 , 1-3)

Ottelun alussa näytti siltä että Tshekki tulee ja jyrää Ruotsin. Ruotsi kesti kuitenkin Tshekin ensimmäisen erän rynnistyksen. Toisen erän alkuun ajassa 20:46 Elias värkkäsi Tshekin avausmaalin ja minäkin ajattelin että se on siinä, Tshekki RULES. En kuitenkaan muistanut että ainakin jääkiekossa Ruotsi on ollut monesti Pohjolan sisukkain kansa. Berglun tasoitti ottelu hienolla ylivoimamaalilla 24:34 ja kymmenen minuuttia myöhemmin Ruotsi johti jo 1-2. Peli muuttui täysin ja Ruotsi oli nyt täysillä mukana. Ruotsin 1-3 maalin jälkeen alkoi lopun alku. Ruotsin 1-4 maalin jälkeen Tshekki sai vielä mahdollisuuden Eliaksen nostaessa sen kahden maalin päähän. Tshekin takaa-ajo oli kuitenkin hampaaton ja Berglund sulki ympyrän laittamalla kiekon tyhjään maalin. Jagr oli ottelussa sangen vaisu, eikä päässyt parhaalle tasolleen.


3 - 0 (0-0 , 1-0 , 2-0)

Suomi oli heti ottelun alussa mukana leijonan raivolla. Kiekoista taisteltiin, puolustettiin Talvisodan raivolla ja hyökättiin voimalla. Toisessa erässä Karhun turkki pöllähti ensimmäisen kerran kun Granlund veivaili kiekon Barulinin taakse ja 1-0. Toinen erä oli muutenkin Suomelta erittäin vahvaa jääkiekkoa. Kolmannessa erässä Leijona raateli karhun lopullisesti. Ensin Lajunen teki todellisen tahtomaalin seuraamalla oman laukauksensa reboundin ja iskemällä sen lusikkapuolelta lähes nollakulmasta sisään. Ajassa 49:15 politbyroon kokous ja Putinin puhelu Bykoville oli valmis kun Suomen pelatessa ylivoimalla Granlund syötti maalin takaa Immoselle ja hän ei erehtynyt, 3-0. Venäjälläkin oli tukku paikkoja jotka Vehanen hoiteli kylmän rauhallisesti. Peli oli yksi parhaimmista peleistä jonka olen Suomelta nähnyt ja se oli todellakin joukkueen voitto yksilöistä. Venäjän tähdet turhautuivat ja käyttivät aikansa huitomiseen ja tuomioista purnaamiseen. Venäjän loppukiri oli vaisu. Suomi  sysäsi Venäjän pronssiotteluun viimevuotisen toisen finalistin Tshekin seuraksi ja marssi itse VAKUUTTAVASTI finaaliin.


VEDONLYÖNTI


Aikaisemmin ilmoittamistani torstain vedoista osui yksi tupla ja monivetojärjestelmä.

Tupla (1€):  ; Kerroin 33,92; voitto 33.90€
61:Suomi-Norja(+3) X <5,30> 83:(+1)Kanada-Venäjä X <6,40>
Moniveto5 (48 euroa): 4-1 , 1-2 ; kerroin 444,4 ; voitto 88,80e
Óttelu1: FIN-NOR: 3,4,5,6,7 - 0,1,2 ; Ottelu2: CAN-RUS 0,1,2,3 - 0,1,2,3240 riviä a' 0,20 euroa

Perjantaina pitkässävedossa pelasin neljä tuplaa joissa kaikissa oli Tshekki-Ruotsi ottelussa merkkinä X.
Kuten tiedämme nämä laput kaatuivat jo tässä ottelussa. Suomi-Venäjä oli pelattu tukkoon painotetuin panoksin. Eli tuplat ohi ja panokset 31 euroa hyväntekeväisyyteen.
Monivedossa painotin hieman Ruotsin voittoa Tshekeistä (CZE-SWE 0,1,2,3-1,2,3,4). Ruotsi teki kuitenkin yhden maalin liikaa. Tällä ei kuitenkaan ollut merkitystä sillä olin toisessa ottelussa yliarvioinut Venäjän taidot ja aliarvioinut Suomen kyvyt (FIN-RUS 0,1,2-1,2,3,4,5). Tämä arvio ei ollut edes samalla seinällä todellisuuden kanssa joten tässäkin järjestelmän 48,00 euroa merkitään tappiosarakkeeseen.
Tein varmistukseksi Veikkauksen netissä vielä yhden tulosvetojärjestelmän.
Tulosveto5: Suomi-Venäjä 0,1,2,3-0,1,2,3 ; panos 1€/rivi = 16 euroa; kerroin 59,99; voitto 59,90€

Kahden päivän vedonlyönnit toivat siis voittoja, mutta panosten ollessa suuria ja vain varmistuslappujen osuessa netoksi jää vain kokonaista +11,60 euroa.
 Kun aloitin MM-Kisaurakkani olin laittanut pelikassaan satasen eli olin valmis häviämään sen pelaamisen ja kisojen seuraamisen ilosta (halpa pahe! vrt tupakointi!?). En kuitenkaan ole vielä ennen viimeistä kisapäivää päässyt maksajan paikalle vaan vielä ollaan vähän plussalla

(MM)VEDONLYÖNNIN TILANNE la. 14.5.2011 (ennen mitalipelejä)
Sijoitukset: 754,40€ , Voitot 829,90€, +75,50€, pal.pros. 110%

Viimeiset pelit huomenna sisään ennen pronssipeliä.

SITTEN HUUDETAAN HUOMENILTANA RUOTSI KUMOON!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti