Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

torstai 5. toukokuuta 2011

2011 IIHF World Championship, Slovakia, Qualification Round (and 9.bet)

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2011, Slovakia, Jatkosarja (+vedonlyöntiä osa 9)

Eilen illalla pelattiin alkulohkojen viimeiset ottelut. Ruotsi voitti USA:n  6-2 ja samalla lohkonsa. Suomi pelasi odotetun tiukan pelin Tshekin kanssa. Ottelussa oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Suomella oli ehkä enemmän maalipaikkoja, mutta Tshekki otti voiton lukemin 2-1. Tshekki voitti lohkon ja otti mukaan jatkosarjaan täydet 6 pistettä. Suomi saa jatkopeleihin Tanskasta tulleet 3 pointsia.

ARVIOITA JATKOSTA

Karsintasarja: Itävalta, Latvia, Slovenia, Valko-Venäjä

Karsintasarjassa pelataan yksinkertainen sarja, jonka jälkeen kaksi huonointa tipahtaa I-divisioonaan (B-sarja). Itävalta: Kisojen huonoin joukkue. Ei ole esittänyt mitään eikä tule esittämään, tippuu! Latvia: Näistä joukkueista paras. Voi hävitä ainoastaan Valko-Venäjälle, säilyy! Slovenia: Pelannut pirteäsi ja kiusasi kaikkia parempiaan ansiokkaasti. Nyt taitaa kuitenkin tulla noutaja, tippuu! Valko-Venäjä yllättäen ulos jatkosarjasta kun meni häviämään Ranskalle! Nyt kuitenkin hoitaa homman kotiin, karsintasarjan kakkonen tai ykkönen, säilyy!

Jatkosarja: (kustakin lohkosta neljä parasta puolivälieriin)

Lohko E: Tshekki 6 , Saksa 6, Suomi 3, Venäjä 3, Slovakia 0, Tanska 0

Kuolemanlohko, jossa isäntämaakin joutuu lähtemään nollilta. Tanska on heikoinlenkki, kiitos ja näkemiin. Sen jälkeen onkin kolmikko Suomi, Slovakia, Saksa. Yksi tippuu pois puolivälieristä.
Suomen osalta 1. kuoleman peli tulee jo perjantaina Saksaa vastaan. Saksa on VOITETTAVA, muuten tiestä tulee raskas kulkea. Saksan jälkeen Suomella on pelit Slovakiaa ja Venäjää vastaan. Suomen peli alkaa maalintekoa lukuunottamatta olla uomissaan. Itselläni on vahva kutina että maalinteko alkaa aueta juuri tässä Saksa pelissä. Mielestäni Saksan kuherruskuukausi näissä kisoissa on ohi ja se voittaa enää vain Tanskan ja jää 9 pisteeseen. Tshekki-Slovakia on Slovakian kuolemanpeli. Tappion jälkeen taitaa olla laulut laulettu. Oletukseni on että Suomi hoitaa Saksan Ja Slovakian, mutta häviää Venäjälle. Täten Suomikin jää 9 pisteeseen. Venäjä ja Tshekki ratkaisevat lohkovoiton. Heitetään "Lucky Guess"
Lohkon loppujärjestys: 1:RUS 12 2:CZE 10 3:FIN 9 4:GER 9 5:SVK 5 6:DEN 0

Lohko F: Kanada 5 , Ruotsi 4, Sveitsi  3, USA 3, Norja 2, Ranska 1

Lohkossa mielestäni selvät sävelet. Bye, Bye Norja ja Ranska. Kanada ja Ruotsi ovat tietenkin Venäjän ja Tshekin lisäksi suurimpia mestariehdokkaita ja taistelevat lohkovoitosta. Sveitsi ja USA myös puolivälieriin. Heitetään tähänkin arvaus lohkon lopputilanteeksi.
Lohkon loppujärjestys: 1:SWE 12 2:CAN 12 3:SUI 9 4:USA 6 5:NOR 5 6:FRA 1

Jos kävisin näin, niin Puolivälieräparit: RUS-USA, SWE-GER, CZE-SUI, CAN-FIN!


VEDONLYÖNTI

Eilen osui vain se viimeinen tulosveto. Otteluna oli siis Suomi-Tshekki ja tulos oli 1-2.
Kerroin oli 22,07 ja panos 2 euroa. Voittoa tuli 44 euroa. Eli plussalla sitkeästi ollaan!

Tilanne 5.5.2011(ennen päivän pelejä): Sijoitukset: 279€ , Voitot 315,30€, +36,30€, pal.pros. 113%

Nyt varoittava esimerkki siitä miten ei PITÄISI pelata. Eli pelaan kun pulloperse Panda ja suoran kvartetin (4 kohdetta). Slovenia-Latvia: Slovenia voi kiusata, mutta Latvia hyökkää voittoon varsinaisella peliajalla. Valkö-Venäjä-Itävalta: Minskin pojat joutuvat Siperiaan jos häviävät tämän eli Belarus jyrää! Sveitsi-Norja: Sveitsi paljon parempi, Norjan yllätykset on tehty. Sveitsi hoitaa!
Venäjä-Tanska(+3): Joko ensimmäinen Venäjän maalinteko kilpailu? Vastaan Da! (tässä voisi käyttää myös +4 kohdetta, mutta pelataan varman päälle!?). Paitsi tietenkin varmoja pelaamalla ei voita , ainakaan pitkässä juoksussa. Pelataan kuitenkin seuraava rivi!

34:Slovenia-Latvia 2 <1,45> 35:Valko-Venäjä-Itävalta 1 <1,35> 37:Sveitsi-Tanska 1 <1,40> 42:Venäjä-Tanska(+3) 1 <1,50> ; kerroin 4,11 ; panos 20€

Terve taas! Päivitän Blogitekstiäni tältä torstailta vielä 20:40 ennen iltapelejä. Illan Venäjä-Tanska peliin laitan sittenkin päivän lottorivin. Tämä on yksi syy miksi palautusprosentti sahaa edestakas. Siis nämä lottorivit ja muut päähänpinttymät. Uskon kaikesta huolimatta että Venäjän maalihanat aukeavat murskaavalla tavalla tässä ottelussa (tai sitten ei?). Venäjä sai tänään uutisen tosikovasta vahvistuksesta (jo ennestään hemmetin hyvään kalustoon!). Ovetshkin liittyy joukkueeseen ilmeisesti jo Suomi peliin maanantaina! Tänään pelataan nyt kuitenkin tuo Venäjän murskajaisia ennustava tulosvetojärjestelmä (20 euroa).
Tulosvetojärjestelmä: Venäjä-Tanska 8,9,10,11,12-0,1,2,3 ; 20 riviä ; panos 1€/rivi
Huomenna palataan uusin kujein! Muistakaa Perjantaina klo 17:15 Suomi-Saksa!

2 kommenttia:

  1. Meizin pelit olis ylläreitä täynnä:
    slovenia-latvia slovenialle 50 egee voitosta
    v-venäjä-itävalta itävallalle 50 egee voitosta
    sveitsi vs. tanska oavgjort 20 egee
    russia vs. denmark ryssille + 6 20 egee

    VastaaPoista
  2. Oisit muuten 137,5 euroa voitolla kahden pelin jälkeen, kun kaikki sijoitukset vähennetään!
    Sunhan kannattas pelata! Sveitsi-Tanskalla tarkoitit varmaan SUI-NOR, suomen markkinoilta ei saa valitesttavasti tuohon Rossijan kohteeseen +6 mahdollisuudesta, ulkomaalaisista toimistoista varmaan saa!

    VastaaPoista