Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

perjantai 6. toukokuuta 2011

2011 IIHF World Championship, Slovakia; 10. Betting

JÄÄKIEKON MM-KISAT 2011 ,Slovakia , Vedonlyönti Osa 10

Karhunpoika sairastaa...! Venäjällä tökkii vieläkin, ainankin eilisen Tanska pelin perusteella. Kentällä tehdään uneliaasti se mikä juuri ja juuri tarvitaan. Se riitti Tanskasta 4-3 voittoon, lopussa Tanska pelasi hyvin ilman maalivahti yli kaksi minuuttia. Siitä kun olisi tasoitus tullut niin olisipa Bykovin naama ollut kun Nasaretin vaakuna. Jos Venäjälle jää tälläinen laiska peliasenne päälle vielä kun mennään pudotuspeleihin, niin Moskovan juna kutsuu! Norjan aliarvioin eilen suuresti. Norja pudotti Sveitsin 3-2 varsinaisella peliajalla ja kun Norjalaisille tulee vielä vastaan (heikko?) Ranska niin vuonojen miehet taitavat kiilata Sveitsin ohi puolivälieriin.

Putoamissarjan arvioissa aliarvioin taas Slovenian taidot tai sitten yliarvioin Latvian. Slovenia löi Latvian 5-2 ja johti ottelua jo 5-0 ennen Balttien kahta kavennusta. Itävalta oli niin huono kun arvelinkin ja sai turpaansa Valko-Venäjältä 7-2.



Vedonlyönnissä meni kaikki päin P--ä. Kvartetti oli ihan niin huono kuin arvioinkin etukäteen, vain BLR-AUT 1 osui. MIKSI yleensä pelasin? Olen yliarvioinut (ja pahasti) Venäjän jo kahdessa tulosvedossa! Miksi yleensä piti taas lotota? Taitaa olla itsetuhoista käyttäytymistä tai liikaa rahaa (hah..hah..).

Tilanne pe 6.5.2011(klo 10:00): Sijoitukset: 319€ , Voitot 315,30€, -3,70€, pal.pros. 98,9%

No.. siemenbambut ei onneksi ole mennyt ja pelataan ainakin yksi tupla. Saksa-Suomi: Luotetaan Suomeen (kerroin "vain" 1,50), maalihanat aukeaa!?  Tshekki-Slovakia: Slovakeilla alkaa olla paikkavoittojen aika, voisi olla tasainen peli eli pelataan X kertoimella 4,40.
Tupla: 50: Saksa- Suomi 2 <1,50>  94:Tshekki-Slovakia X <4,40> ; kerroin 6,60 ; panos 20€

NYT HUUDETAAN SAKSA KUMOON!

IHANAA JELLONAT IHANAA...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti