Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

maanantai 16. huhtikuuta 2018

KOPIS ja KRH



Laatikostojen kätköjä penkoessa löytyi taas kadoksissa olleita kuvia. Näitäpä sitten siirtämään digimuotoon. Nykyään v… eikun keljuttaa lähes joka päivä. Lähes 28 vuotta sitten ei ole ainakaan kuvan perusteella ketuttanut. Luokkakuva kauppaopiston tietojenkäsittelyn jatkolinjalta todistaa tämän. Toisaalta tuolloin on ollut tukkaa päässä ja muutenkin paikat olleet kunnossa!! Viiksetkin ovat varsin muhkeat!



Eilen löytyneiden kuvien joukossa oli kuva jossa Ilu-pojalla ei ole komeita viiksiä kuten ylemmässä otoksessa. Tässä fotossa on kuitenkin ”tappajan katse”. Kuva on Kainuun prikaatin ajoilta KRH-komppaniasta vähän ennen aliupseerikouluun lähtöä. 
Allekirjoittanut on siis ylärivillä toinen oikealta. Kolmas vasemmalta ylärivissä on Batu Lempinen, joka oli muistaakseni mitaleilla junioreiden SM- nyrkkeilyissä. Otettiin joulun tienoilla 1985 Batun kanssa matsi kranaatinheitinkomppanian tykkihallissa. En pärjännyt! Tai voidaan myös sanoa, että olin hienosti toinen – Batu oli viimeistä edellinen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti