Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

maanantai 23. marraskuuta 2020

HASTA LA VISTA TRUMP!

 

Istuvan presidentin luottoadvokaatti, Rudy Giuliani, se jaksaa selostaa - tai siis jauhaa sitä kuuluisaa paskaa!

Kyllä vain – aikamoista ”bullshittia” on ollut koko Trumpin kausi. Nyt ilmeisen luonnevikainen narsisti ei halua irrottautua vallasta mitenkään. 

Silloin kun Trump voitti vaalit uskoin suurista epäilyksistäni huolimatta, että kyllä asiat hoituvat. Pelättiinhän 80-luvun alussakin Reaganin noustessa presidentiksi jopa ydinsodan alkamista. Hyvinhän tuo ex-näyttelijä lopulta pestinsä hoiti.

Trumpilla olisi ollut jo alkavan talousnousun ryydittämänä mahdollisuus saada paljon aikaan uutta ja rakentavaa. Vähäksi jäi kuitenkin teot. Aika meni riitelyyn, kiukutteluun ja twiittailuun sekä virkarikossyyte juttuun. Täytyy kuitenkin mainita, että ulkopolitiikassa muutaman rauhanprosessin alulle saattaminen oli kiistämättä sulka Trumpin hattuun.

Nyt kun vaali on käytännössä ratkennut, Donald-rukka yrittää vielä oikeustoimilla, lahjomalla, anomalla ja kenties itkupotkuraivareilla saada vielä voittoa itselleen. 

Kaikkialta osavaltioista on kuitenkin tullut viestejä, että vaalivilppiä ei ole ollut. Epäkohtia on saattanut olla, mutta niin minimaalisen pieniä, ettei niillä ole mitään vaikutusta.

Numerot puhuvat selvää kieltä. Biden on voittanut selvästi valitsijamiehissä, ja kokonaisäänimäärässäkin on yli 6000 000 äänen ero Bidenin hyväksi.





Eli – good bye MORON a.k.a Donald John Trump!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti