Sivujen suojelija

Sivujen suojelija

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

VEIKKAUSLIIGAA JA EUROPELEJÄ


Suomalainen potk... eiku jalkapallokausi jatkuu. Itseäni harmittaa kun en ole kerinnyt seurata paljoakaan joukkueiden edesottamuksia.

Ainoan oikean kaupungin eli Kuopion joukkue on aloittanut veikakkausliigan sijoittuen kauden tässä vaiheessa keskikastiin, kuten arvelinkin. Edellinnen kausi menikin aika lailla yläkanttiin. Tänä vuonna tuskin nähdään mitalijuhlia Kuopiossa, mutta myös putoamispeikkokin pysyy tarpeeksi kaukana.

Mikä hienointa, tolkun kaapunkin joukkue eli KuPS pelaa pitkästä aikaa europeleissä. KuPS saa UEFA Europa Leaguen karsintakierroksella vastaansa Romanialaisen CS Gaz Metan Mediasin. Romanialaisjoukkueesta en tiedä paljon muuta kun että se sijoittui seitsemänneksi Romanian pääliigassa viimekaudella.
Nyt täytyy ottaa itseään niskaturkista kiinni ja hilata itsensä katsomaan KuPS kotipeliä kyseistä joukkuetta vastaan 14.7. Kuopioon. Toinen osaottelu pelataan 21.7. Romaniassa Mediasin kaupungissa.

Näin juhannuksen alla pandan pää sekoa lopullisesti. Nyt päässää näkyy vain ideatasapelejä ja niistä tehty järjestelmä. Koska iluvon66 on addikti bambujuomalle ja pelaamiselle hän ei voi kun laittaa viimeiset säästönsä kyseiseen järjestelmään. Toisin sanoen pelataan veikkausliigasta neljää tasapeliä tuplina, trioina ja kvartettina.

Kohteet: 16: MIFK-MYPA X 3,50, 21:VPS-Haka X 3,30, 26:HJK-TPS X 4,00, 73:JJK-FC Honka X 3,25

Pelit: 4 kohdetta; tuplajärjestelmä 6x2€, triojärjestelmä 4x2€, kvartetti 5€, yhteensä 25 euroa

Kertoimet: tuplajärjestelmä 10,72-14,00 , triojärjestelmä 37,53-46,20, kvartetti 150,15

Perusteluja vain kohteeseen HJK-TPS; HJK ei ole vielä menettänyt pistettäkään kotonaan joten nyt on tilastopistemenetyksen aika, myös TPS:n voiton pelaaminen olisi ollut tilastomielessä järkevää. Kokeillaan nyt kuitenkin tasapeliä hyvällä kertoimella.
Muissa otteluissa mielestäni tasapelikerroin natsaa pelien luonnetta ja kerrointa ajatellen?

Siinäpä taas mielenharmia keskiviikoksi ja torstaiksi!

1 kommentti: